طرز تهیه خیار شور با تخم شوید

مجموعه :آشپزی

خیارشور یکی از پرطرفدارترین چاشنی‌های غذایی است که اغلب در کنار تمام ساندویچ ها و در برخی از سالادها استفاده می شود. در این مطلب آموزش تهیه خیارشور با تخم شوید، مرحله به مرحله آورده شده است.

آموزش طرز تهیه خیار شور با تخم شوید

آموزش طرز تهیه خیار شور با تخم شوید

وسایل مورد نیاز برای تهیه خیارشور با تخم شوید

  • خیار 1 کیلوگرم
  • سیر 4 حبه
  • تخم شوید 2 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری (اختیاری)
  • سرکه سیب 1 فنجان (یا هر سرکه دیگری)
  • آب 1 فنجان
  • نمک ترشی 1.5 قاشق چایخوری
  • شیشه دهن باز 2 عدد متوسط

طرز تهیه خیار شور با تخم شوید

قبل از هرچیزی برای داشتن یک خیار شور خوشمزه، باید خیار های مناسبی را برای اینکار انتخاب کرد. خیار مناسب، باید دارای پوستی سالم بوده، و نرم و چروک نباشد. خیار را شسته و کاملا خشک نمایید. قسمت های انتهایی خیار را که دارای آنزیم هایی است که می تواند منجر به شل شدن خیارشور شود، را ببرید.

بریدن انتهای خیار

بریدن انتهای خیار

سپس خیارها را به صورت دلخواه، نیزه ای یا حلقه ای خرد کنید.

تکه کردن خیار به صورت دلخواه

تکه کردن خیار به صورت دلخواه

سیرها رو پوست کرده و نصف کنید. آنها را به همراه تخم شوید و فلفل درون شیشه بریزید.

پوست کردن سیر و ریختن تخم شوید درون شیشه

پوست کردن سیر و ریختن تخم شوید درون شیشه

ریختن سیر، تخم شوید و فلفل درون شیشه

ریختن سیر، تخم شوید و فلفل درون شیشه

سپس خیارها را مرتب و بدون فاصله داخل شیشه بچینید.

چیدن خیارها درون شیشه

چیدن خیارها درون شیشه

اکنون سرکه سیب، آب و نمک را درون یک قابلمه ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاید. سپس آن را درون شیشه و روی خیارها بریزید.

ریختن ترکیب آب، سرکه و نمک روی خیارها

ریختن ترکیب آب، سرکه و نمک روی خیارها

کمی تکان دهید تا هوا و حباب های آن خارج شده و مجددا سرکه بریزید تا روی خیار ها را بگیرد.

تکان دادن شیشه برای خارج شدن هوای آن

تکان دادن شیشه برای خارج شدن هوای آن

درب شیشه ها را گذاشته و کاملا محکم کنید. در این قسمت می توانید شیشه های پر و محکم شده را برای نگهداری طولانی تر درون آب جوش قرار دهید. 5 دقیقه صبر کنید و بلافاصله آنها را از آب خارج کنید.

گذاشتن شیشه ها درون آب جوش

گذاشتن شیشه ها درون آب جوش

اجازه دهید شیشه ها به دمای اتاق رسیده و سپس آنها را درون یخچال بگذارید. حداقل 48 ساعت صبر کنید و سپس خیارشورها قابل استفاده می باشد.

خیار شور بعد از گذشت حداقل 48 ساعت

خیار شور بعد از گذشت حداقل 48 ساعت

نکات:

  1. اگر قصد دارید که خیارشور را برای مدت طولانی نگه دارید، می بایست شیشه ها و درهای آن را کاملا استریلیزه کنید. برای اینکار یک قابلمه را از آب پر کنید و بگذارید تا به جوش آید. سپس با کمک یک مقاش یا دستگیره شیشه ها را به همراه در هایشان، درون آب گذاشته و کمی بچرخانید تا تمامی قسمت های آن شسته شود. در غیر اینصورت اگر برای مصرف مدت زمان کوتاه و یخچالی از خیار شور استفاده می کنید، نیازی به اینکار نیست.
  2. می توانید مقدار نمک و فلفل آن را مطابق با سلیقه خود کم و زیاد کنید.
  3. فرایند جوشاندن شیشه های پر شده از خیار، درون آب جوش اگر به درستی انجام شود، می توانید خیارشورها را خارج از یخچال و در دمای اتاق نگهداری کنید. فقط توجه شود که چنان چه در شیشه باز شد زود استفاده شده و یا به صورت کوتاه مدت درون یخچال نگه داری شود.
  4. می توانید از این روش ساده به عنوان یک دستورالعمل کلی برای درست کردن شور سایر سبزیجات مانند سیر، پیاز، لوبیا و یا حتی هویج استفاده نمایید.

دونفره

قالب وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه
  • فال حافظ
  • لینک دوستان
  • فقط بخند
  • عاشقانه

دنیای فناوری

سینما و تلوزیون