طرز تهیه سالاد سزار با دو طعم متفاوت

مجموعه :آشپزی

سالاد سزار از نان تست برشته شده، فیله مرغ و کاهو تهیه می‌شود، اما طعم این سالاد به دلیل سس بی نظیر آن است که دو روش برای تهیه آن وجود دارد. در ادامه هر دو روش تهیه سس این سالاد شرح داده می‌شود.

سالاد سزار


ستاره |
 سرویس آشپزی – 
سالاد سزار غذایی ایتالیایی است که به دو شیوه تهیه می‌شود. در برخی از مناطق ایتالیا این سالاد بدون سس مایونز تهیه می‌شود و در بعضی دیگر از مناطق این کشور با استفاده از سس مایونز آماده می‌گردد.
اگرچه در بسیاری از رستوران‌ها در این سالاد از زیتون و گوجه گیلاسی استفاده می‌شود، اما در شیوه اصیل از این مواد اولیه استفاده نمی‌گردد. در واقع پایه اصلی این سالاد نان تست، کاهو و مرغ است.

سالاد سزار بدون سس مایونز

به منظور تهیه این سالاد برای سه الی چهار نفر، به ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز خواهید داشت.

 

مواد لازم
کاهو پیچ 2 عدد
لیموترش 4 عدد
جعفری 20 شاخه
سینه مرغ 300 الی 400 گرم
ماست 5 فاشق غذاخوری
سس خردل 2 قاشق غذاخوری
سرکه سفید یک قاشق مرباخوری
روغن زیتون نصف استکان
نان تست یک بسته
پنیر پارمزان رنده شده 3 قاشق غذاخوری
پودر سیر، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

چند نکته:

 

سالاد سزار بدون سس مایونز

 

دستور تهیه:

  1. اگر قطر فیله مرغ زیاد است، آن را از وسط به دو نیم یا کمی بکوبید. سینه مرغ را به چند قسمت تقسیم کنید، اما تکه‌ها باید درشت باشند.
  2. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و مرغ را در آن قرار دهید.
  3. مقداری پودر سیر و فلفل سیاه به آن اضافه کنید، به طوریکه تمام تکه‌های مرغ به این ادویه‌ها آغشته شوند.

  4. زمانی که مرغ کاملا پخت، مقداری نمک نیز به آن اضافه کنید.
  5. دو عدد از لیموترش‌ها را آب بگیرید و به مرغ اضافه کنید. مرغ‌ها را گاهی زیرورو کنید تا اطراف آن کاملا بپزد.

  6. نان‌ها را به صورت مستطیلی به بزرگی یک بند انگشت خرد کنید.

  7. در یک ماهیتابه مقداری روغن زیتون بریزید و نان‌ها را به آن اضافه کنید. اندکی پودر سیر نیز به نان‌ها بپاشید تا طعم بگیرید. نان را آنقدر تفت دهید تا برشته شود و وقتی آن را می‌جوید ترد باشد. این مرحله را با دقت انجام دهید، زیرا در طعم نهایی این سالاد بسیار تاثیرگذار است.

    طرز تهیه سالاد سزار

  8. کاهو را خرد کنید.
  9. ساقه جعفری‌ها را جدا و جعفری را خرد کنید. جعفری را نباید ریز خرد نمایید.

  10. برای تهیه سس این سالاد، ماست، سرکه، خردل (ترجیحا تند نباشد)، آب لیموترش، اندکی نمک و مقداری پودر سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس نصف پنیر پارمزان را نیز به آن بیفزایید.
  11. سس را روی سطح کاهو جعفری پخش کنید.
  12. مرغ را به تکه‌هایی به اندازه بند انگشت خرد کرده و به سالاد اضافه کنید.

  13. تکه‌های نان را نیز روی سالاد بریزید.

  14. مابقی پنیر را نیز تا نان‌ها گرم هستند، به سالاد اضافه کنید تا نان‌ها طعم پنیر بگیرند.

سالاد سزار آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید. هنگام سرو کمی سالاد را بهم بزنید تا تمام مواد طعم سس را بگیرد. اگر از ابتدا آن را بهم بزنید، نان‌های تست اندکی خمیر می‌شوند.

 

سالاد سزار با سس مایونز

به منظور تهیه این نوع از سالاد سزار برای دو الی سه نفر، به ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای زیر نیاز خواهید داشت.

 

مواد لازم
سینه مرغ یک عدد
نان تست 100 الی 120 گرم
کاهو پیچ یک عدد
زرده تخم مرغ یک عدد
سویا سس یک دوم الی یک قاشق غذاخوری
لیموترش 2 عدد
روغن زیتون 2 الی 3 عدد
سس مایونز 2 الی 3 عدد
پنیر پارمزان رنده شده 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم

 

نکته:

  • در صورت تمایل می‌توانید از سس ورچستر به جای سویا سس استفاده کنید، اما طعم آن چندان با ذائقه ایرانی هماهنگ نیست.

 

سالاد سزار با سس مایونز


شیوه آماده سازی

  1. به شیوه‌ای که قبلا ذکر شده مرغ و نان تست را آماده کنید.
  2. کاهو را خرد کنید و در ظرف قرار دهید. نیازی نیست که کاهو را ریز خرد کنید.
  3. برای تهیه سس این سالاد، زرده تخم مرغ را بزنید تا از لختگی دربیاید. سپس به آن یک الی دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، سس مایونز، سویا سس، آب یک عدد لیموترش، پودر سیر، اندکی نمک و یک قاشق غذاخوری پنیر پارمزان اضافه کند و بهم بزنید.
  4. سس را روی سطح سالاد پخش کنید.
  5. مرغ و نان را نیز روی سالاد قرار داده و تا نان‌ها گرم هستند مابقی پنیر پارمزان را اضافه کنید.

 

سالاد سزار اصل

 

سالاد سزار پیش غذایی لذیذ است، البته اگر آن را تهیه می‌کنید بهتر است چندان به فکر غذای اصلی نباشید. زیرا این غذا آنقدر لذیذ است که حتی می‌تواند جای غذای اصلی را نیز بگیرد. این سالاد حاوی گوشت، نان و سبزیجات است و غذایی کامل محسوب می شود. در بعضی از رستوران‌ها برای تزیین بیشتر این غذا از زیتون بدون هسته حلقه‌ای خرد شده و گوجه گیلاسی نیز استفاده می‌کنند. اگرچه این مواد غذایی در دستور اصلی تهیه سالاد ایتالیایی نیست، اما به بهبود طعم و ظاهر آن کمک می‌کند. انواع سالاد گزینه‌های مناسبی برای میان وعده و زینت سفره‌ها ناهار و شام هستند.

ستاره

قالب وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه
  • فال حافظ
  • لینک دوستان
  • فقط بخند
  • عاشقانه

دنیای فناوری

سینما و تلوزیون