طرز تهیه مربای هویج با خلال بادام

مجموعه :آشپزی

هیچ چیز بیشتر از یک صبحانه لذیذ نمی‌تواند باعث نشاط شود، اما برای این منظور نیازی به تهیه صبحانه‌هایی که سخت تهیه می‌شود، نیست. برای این منظور کافی است یک مربای لذیذ تهیه کنید. مربای هویج با خلال بادام یک گزینه مناسب خواهد بود که طرز تهیه آن را در ادامه شرح می‌دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه مربای هویج با خلال بادام


ستاره | 
سرویس آشپزی – 
مربای هویج همراه با کره یا خامه یکی از گزینه‌های خوب برای صبحانه‌ای لذیذ و مقوی است، مخصوصا برای بچه‌ها که تمایل چندانی به خوردن صبحانه ندارد؛ بنابراین یک مربای خوشمزه که خودتان آن را در منزل تهیه کرده باشید، طعم و رنگ مطبوعی به سفره صبحانه شما می‌بخشد.

مواد لازم برای تهیه مربای هویج با خلال بادام

مواد لازم برای تهیه این مربا را در جدول زیر مشاهده می‌فرمایید.

مواد لازم
هویج 250 گرم
خلال بادام 3 قاشق غذاخوری
خلال پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری
شکر 500 گرم
گلاب 1 قاشق چایخوری
زعفران ساییده شده نصف قاشق چایخوری


چند نکته:

طرز تهیه مربای هویج با خلال بادام

طرز تهیه مربای هویج با خلال بادام

 

  1. خلال بادام را که از حدود دو الی سه ساعت قبل خیس کنید.
  2. هویج‌ها را کاملا با آب سرد بشویید، سپس پوست آن‌ها را بگیرید.

  3. اکنون باید هویج‌ها را رنده ریز بزنید یا چرخ کنید.
  4. هویج و خلال بادام را داخل یک قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کنید تا سطح مواد پوشانده شود. قابلمه را روی حرارت متوسط شعله اجاق گاز قرار دهید.
  5. پس از آنکه مربا یک جوش زد، حرارت را ملایم کنید و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید.
  6. زمانی که هویج و خلال پخته شدند، شکر را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا شکر در مربا حل شود.
  7. اکنون زعفران را نیز به مربای هویج با خلال بادام اضافه کنید.
  8. پس از گذشت پنج دقیقه، گلاب را نیز به مواد اضافه نمایید و بلافاصله مربا را از روی حرارت بردارید و درب قابلمه را بگذارید.

مربا آماده است، صبر کنید تا سرد شود و آن را داخل شیشه بریزید. حتما باید مربا را داخل یخچال نگهداری کنید. بعضی از خلال پسته نیز در مربا هویج استفاده می‌کنند، اما چون در اینجا از خلال بادام استفاده شده است، دیگر نیازی به خلال پسته نیست؛ زیرا استفاده همزمان از هر دوی آن‌ها در مربای هویج، طعم خوبی به آن نخواهد داد.

چند نکته:

  • اگر در مراحل پخت مربا به اضافه کردن آب نیاز بود، باید آب جوش اضافه کنید. توجه داشته باشید که بعد از افزودن شکر به هیچ وجه به مربا آب اضافه نکنید، زیرا وجود شکر مانع از تبخیر آب اضافی می‌شود و در پایان مربا یک دست نخواهد بود.

  • برای جلوگیری از کپک زدن مربای هویج با خلال بادام، حدود یک سوم قاشق چایخوری پودر دارچین را همراه با گلاب به آن اضافه کنید.
  • توجه داشته باشید که مربای هویج نباید آب زیادی داشته باشد، زیرا بافت آن یک دست بودن خود را از دست خواهد داد.
طرز تهیه مربای هویج با خلال بادام

 

میزان شکر مربا به سلیقه خودتان بستگی دارد، اما سعی کنید حتی الامکان از شکر کمتری استفاده کنید. امروزه پزشکان از افزایش خطر ابتلا به دیابت خبر می‌دهند، بنابراین یک صبحانه خوشمزه را با حجم زیادی از شکر به سم تبدیل نکنید. هویج حاوی آنتی اکسیدانی به نام بتاکاروتن است، این آنتی اکسیدن سبب تولید ویتامین A. در بدن می‌شود. این ویتامین برای تقویت سیستم ایمنی بدن و به تعویق انداختن پیری موثر است، به علاوه ویتامین A. در محافظت از پوست و کمک به سیستم گوارش نقش مهمی را ایفا می‌کند.

ستاره

قالب وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه
  • فال حافظ
  • لینک دوستان
  • فقط بخند
  • عاشقانه

دنیای فناوری

سینما و تلوزیون