طرز تهیه واویشکا (واویشکا با مرغ، بادمجان و اردک)

مجموعه :آشپزی



واویشکا یکی از غذاهای سنتی استان گیلان است که در انواع مختلفی با عناوین واویشکا با جگر سفید، واویشکا با مرغ و سیب زمینی، واویشکای بادمجان و واویشکا اردک تهیه می‌شود. در ادامه شما را با طرز تهیه انواع واویشکا آشنا خواهیم کرد.

ستاره

قالب وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه
  • فال حافظ
  • لینک دوستان
  • فقط بخند
  • عاشقانه

دنیای فناوری

سینما و تلوزیون