طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی در فر

مجموعه :آشپزی

پیراشکی یکی از غذا‌های لذیذ است که عمدتا طعم خوب آن به نوع خمیر پیراشکی بستگی دارد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی را شرح دهیم.

پیراشکی با خمیر جادویی


ستاره |
 سرویس آشپزی – 
همه ما پیراشکی گوشت را غذایی لذیذ می‌دانیم و از خوردن آن سیر نمی‌شویم. معمولا این غذا را با خمیر‌ها یا پودر خمیر آماده درست می‌کنیم، اما می‌توانید با یک خمیر جادویی، طعم این غذا را به میزان قابل توجهی ارتقا دهید. به علاوه در این خمیر از هیچگونه مواد نگهدارنده‌ای استفاده نمی‌شود و بسیار سالم است. طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی ساده است و با کمی دقت می‌توانید خوشمزه‌ترین پیراشکی گوشتی که تاکنون میل کرده‌اید را تهیه کنید.


فهرست موضوعی:


طرز تهیه خمیر جادویی برای پیراشکی

به منظور تهیه این خمیر به حدود دو الی سه ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه ذکر می‌شود، نیاز دارید.

 

مواد لازم
آرد سفید 500 گرم
شیر ولرم یک لیوان
تخم مرغ یک عدد
خمیرمایه فوری 3 قاشق چایخوری
شکر 4 قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
روغن 6 قاشق غذاخوری


چند نکته:

 

طرز تهیه خمیر جادویی پیراشکی

 

روش تهیه خمیر پیراشکی

  1. شیر، خمیرمایه و شکر را با یکدیگر مخلوط کرده و بهم بزنید تا شکر حل شود. درب ظرف را بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه به آن استراحت دهید تا خمیرمایه پف کنند.
  2. اکنون روغن، نمک و تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کرده، بهم بزنید تا مایه یک دست شود.
  3. پس از آنکه خمیرمایه و شیر به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کرد، دو قاشق غذاخوری از آرد الک شده را به آن اضافه کرده و بهم بزنید. آرام بهم بزنید تا پف خمیرمایه از بین نرود.

  4. سپس مایه را به روغن و تخم مرغ اضافه کنید.
  5. در این مرحله آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و به آرامی بهم بزنید.
  6. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید تا کاملا لطیف و یکنواخت شود.

  7. اکنون خمیر باید به مدت یک الی دو ساعت استراحت کند. برای این منظور خمیر را در ظرفی قرار دهید و درب آن را محکم ببندید. می‌توانید از سلفون نیز برای پوشاندن درب ظرف استفاده کنید.

پس از گذشت این مدت خمیر جادویی آماده است. از خمیر جادویی می‌توان برای تهیه انواع پیتزا، پیراشکی و حتی نان شیرینی نیز استفاده کرد.

چند نکته:

  • در مراحل تهیه این خمیر از هم زن برقی استفاده نکنید، زیرا باعث می‌شود که پف خمیرمایه از بین برود.
  • باتوجه به متفاون بودن جذب آردها، ممکن است به مقدار بیشتر یا کمتری از آرد سفید نیاز داشته باشید، از اینرو باید آرد را به تدریج استفاده کنید.

اکنون نوبت به شرح طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی رسیده است.

طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی

به منظور تهیه این غذا برای چهار الی پنج نفر به حدود یک ساعت و نیم الی دو ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر مشاهده می‌کنید، نیاز خواهید داشت.

 

مواد لازم
گوشت قرمز چرخ شده 250 گرم
فلفل دلمه‌ای یک عدد
قارچ 200 گرم
پیاز یک عدد
تخم مرغ یک عدد
پنیرپیتزا 200 الی 300 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
فلفل، نمک، آویشن، دارچین، روغن و کنجد برای تزیین به میزان لازم

دستور پخت پیراشکی با خمیر جادویی

  1. قارچ‌ها و فلفل دلمه‌ای را جداگانه خرد کنید.

  2. پیاز را ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کرده و یک لیوان آب به آن اضافه کنید. روی حرارت ملایم شعله قرار دهید تا آب آن تبخیر شده و گوشت کاملا بپزد.
  3. قارچ را به گوشت اضافه کنید و صبر نمایید تا آب آن تبخیر شود.
  4. زمانی که هیچ آبی در مخلوط گوشت و قارچ باقی نماند، روغن و فلفل دلمه‌ای را به آن اضافه کنید.

  5. اکنون رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و بهم بزنید تا تمام مواد رنگ رب بگیرند.
  6. روی یک سطح را آرد بپاشید و یک مقدار از خمیر جادویی را برش زده و پهن کنید.

    طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی

  7. با دست یا وردنه قطر خمیر را به یک سانتیمتر برسانید، سپس با یک لیوان دایره‌هایی را از خمیر جدا کنید.

  8. خمیر دایره‌ای را باز کنید و مقداری از مایه گوشت و پنیر پیتزا را روی یه قسمت خمیر قرار دهید و طرف دیگر را روی آن برگردانید و با دست لبه‌های آن را فرم دهید.

  9. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و زرده را کمی بهم بزنید. پیراشکی‌ها که آماده شد، مقداری از زرده تخم مرغ را روی آن بزنید و کمی کنجد بپاشید.
  10. داخل یک سینی فر را چرب کنید و پیراشکی با خمیر جادویی را داخل سینی بچینید.
  11. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه پیراشکی‌ها را در فر قرار دهید.

  12. سپس به مدت سه الی پنج دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید تا روی پیراشکی‌ها نیز برشته شوند.
طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی

 

طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی به همین سادگی بود. اگر چه تهیه این غذا با پودر خمیر پیراشکی یا خمیر‌های آماده ساده‌تر است، اما طعم بی نظیر خمیر جادویی را نخواهند داشت. پیراشکی گوشت غذایی مناسب برای پیکنیک است، زیرا به سادگی می‌توان آن را سرو کرد. علاوه بر این، کودکان، حتی کودکان بدغذا نیز این غذا را بسیار دوست دارند.

ستاره

قالب وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه
  • فال حافظ
  • لینک دوستان
  • فقط بخند
  • عاشقانه

دنیای فناوری

سینما و تلوزیون