طرز تهیه چیکن استراگانف با پاستا

مجموعه :آشپزی

چیکن استراگانف با پاستا، اغلب به شکل نوعی سس مرغ خامه‌ای تهیه و با انواع پاستا سرو می‌شود. سس چیکن استراگانف را می‌توان با مواد مختلف و به روش‌های متنوعی درست کرد که هر یک طعم خاص خود را دارد.

ستاره | سرویس آشپزی – چیکن استراگانف نوعی خوراک روسی است که با تکه‌های مرغ بدون پوست و استخوان درست می‌شود و امروزه به جز روسیه در بسیاری از کشور‌های دیگر نیز رواج یافته است. این خوراک را می‌توان به روش‌های مختلف تهیه و با انواع پاستا، برنج و نودل سرو کرد. چندین روش برای درست کردن چیکن استراگانف با پاستا وجود دارد. در حالی که چیکن استراگانف اصلی با سس عصاره مانندی درست می‌شود، این غذا را می‌توان با سس گوجه فرنگی خامه‌ای نیز درست کرد که بسیار شبیه به پاستای سنتی ایتالیایی است. اگر شما دوست دارید در رژیم غذایی خود از سبزیجات بیشتری استفاده کنید می‌توانید چیکن استراگانف سبزیجات درست کنید.

۱. طرز تهیه چیکن استراگانف با پاستای اصلی

مواد لازم
مرغ بدون پوست و استخوان 565 گرم
آب مرغ 1 فنجان
پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
قارچ ریز 115 گرم
پاستا 340 گرم
کره 3 قاشق غذاخوری
آرد 2 قاشق غذاخوری
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  1. در یک قابلمه بزرگ، آب را به جوش آورده و مقداری نمک به آن اضافه کنید. سپس ۳۴۰ گرم پاستا در آب جوش بریزید و حرارت را مقداری کم کنید، اجازه دهید پاستا در آب بجوشد. هر ۵ الی ۱۰ دقیقه پاستا را تست کنید و زمانی که پاستا کاملا نرم شد حرارت را خاموش کنید. پاستا را در آبکش صاف کنید، مقداری آب سرد روی آن بدهید و کنار بگذارید.

    پاستا در آب جوش

  2. کره را در تابه روی حرارت ملایم ذوب کرده و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. پیاز را حدود ۲ دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید، سپس قارچ خرد شده را به آن اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا قارچ و پیاز نرم شوند.

    تفت دادن پیاز و قارچ

  3. مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و به تابه اضافه کنید. پس از اینکه رنگ مرغ تغییر کرد، ۲ قاشق غذاخوری آرد، ۱ قاشق چایخوری پاپریکا، ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل به آن اضافه کنید. مرغ و ادویه جات را حدود ۳ دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید.

    تفت دادن مرغ

  4. یک فنجان آب مرغ به تابه اضافه کرده و اجازه دهید آب مرغ روی حرارت متوسط به جوش آید. حدود ۵۶ دقیقه به حرارت دادن ادامه دهید تا آب مرغ بخار شده و سس غلیظ شود.

    افزودن آب مرغ

  5. پاستا را در ظرف سرو بکشید، سس چیکن استراگانف را روی آن بریزید، ۱ دقیقه صبر کنید تا خنک شود و سپس میل کنید.
چیکن استراگانف با پاستا

 


۲. طرز تهیه چیکن استراگانف با پاستا و سس گوجه فرنگی خامه‌ای

مواد لازم
مرغ بدون پوست و استخوان 397 گرم
کره 1 قاشق غذاخوی
آرد 2 قاشق غذاخوری
قارچ 250 گرم
پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
آب مرغ 1 فنجان
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
برگ بو 1 عدد
آویشن 5 شاخه
خامه ترش 1/3 فنجان
پاستا 3-4 فنجان 
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. مرغ را به قطعات ۲ سانتی‌متری برش بزنید، مقداری نمک و فلفل روی آن بریزید تا مزه دارشود، سپس ۲ قاشق غذاخوری آرد روی آن بپاشید. کره را در تابه روی حرارت ملایم ذوب کنید و مرغ را به آن اضافه کنید. اندازه تابه را طوری انتخاب کنید که مرغ در یک لایه کف تابه قرار گیرد و تکه‌های مرغ روی هم انباشته نشوند. پس از ۵ دقیقه قطعات مرغ را برگردانید تا طرف دیگر آن‌ها نیز سرخ شود.

    سرخ کردن قطعات مرغ

  2. پس از اینکه دو طرف مرغ‌ها سرخ شد، آن‌ها را از تابه خارج کرده، در ظرفی بریزید و کنار بگذارید. قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای برش بزنید و حدود ۱۰ دقیقه در تابه تفت دهید تا آب آن کشیده شود. پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و با قارچ تفت دهید.

    تفت دادن قارچ و پیاز

  3. ۱ فنجان آب مرغ، ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، ۱ عدد برگ بو و ۵ شاخه آویشن به تابه اضافه کنید. درب تابه را ببندید و فرصت دهید ۱۰ دقیقه مواد روی حرارت متوسط بپزند. سپس درب تابه را برداشته و اجازه دهید مواد ۱۰ دقیقه دیگر بجوشند تا سس غلیظ شود.

    افزودن آب مرغ، رب و ادویه

  4. سس چیکن استراگانف آماده است، این سس را کم کم به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکنواخت شوند. در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.
  5. پاستا را در ظرف سرو بکشید و سس را روی آن بدهید.
نکته: این سس چیکن استراگانف با برنج نیز سرو می‌شود.

چیکن استراگانف با پاستا


۳. طرز تهیه چیکن استراگانف با پاستا و سبزیجات

مواد لازم
مرغ بدون پوست و استخوان 1200 گرم
کره 50 گرم
پیازچه 6 عدد
هویج 2 عدد
عصاره سبزیجات 1 فنجان
خامه 200 میلی لیتر
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
نخود فرنگی 200 گرم
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
قارچ 300 گرم
پاستا 3-4 فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و در آرد بغلطانید تا اطراف آن‌ها کاملا به آرد آغشته شود.
  2. ۵۰ گرم کره در تابه ریخته و روی حرارت ملایم ذوب کنید، سپس قطعات مرغ را در یک لایه در تابه بریزید و ۵ الی ۱۰ دقیقه حرارت دهید تا یک طرف تکه‌های مرغ سرخ شود. مرغ‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن‌ها نیز سرخ شود.

    سرخ کردن مرغ در کره

  3. پس از اینکه مرغ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از تابه خارج کرده، در کاسه‌ای بریزید و کنار بگذارید. پیازچه‌ها را خرد کنید و در تابه تفت دهید تا کاملا نرم شوند.

    سرخ کردن پیازچه

  4. هویج‌ها را به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید و به تابه اضافه کنید. عصاره سبزیجات، خامه، پاپریکا، نمک و فلفل را اضافه کنید. صبر کنید تا مواد روی حرارت متوسط به جوش آیند، سپس حرارت را کم کنید.

    پختن سبزیجات

  5. مرغ را به تابه برگردانید، پس از حدود ۵ دقیقه نخود فرنگی را در تابه بریزید. ۱۰ دقیقه صبر کنید سپس مرغ را تست کنید اگر مرغ کاملا پخته و نرم شده حرارت را خیلی ملایم کنید.

    افزودن مرغ

  6. در تابه دیگری ۲-۱ قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید. قارچ‌ها را به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید، مقداری نمک و فلفل به ان اضافه کنید تا مزه دار شود، سپس در تابه روی حرارت بالا سرخ کنید.

    تفت دادن قارچ

  7. پاستای آبکش را در ظرف سرو بکشید و سس چیکن استراگانف را روی آن بریزید.

    چیکن استراگانف با پاستا

ستاره

قالب وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه
  • فال حافظ
  • لینک دوستان
  • فقط بخند
  • عاشقانه

دنیای فناوری

سینما و تلوزیون