طرز تهیه ژله تخم شربتی

مجموعه :آشپزی

ژله تخم شربتی یک دسر فوق العاده برای تابستان است که باعث رفع عطش و تشنگی می‌شود. این ژله ترکیبی از تخم شربتی و پودر ژله بدون طعم یا در طعم های مختلف است که افراد بسته به ذائقه خود می‌توانند آن را تغییر دهند.

ژله تخم شربتی
ستاره |
سرویس آشپزی –
 ژله تخم شربتی، ترکیبی از دانه‌های تخم شربتی و پودر ژله است که به عنوان نوعی دسر خوشمزه مورد استفاده قرار می‌گیرد و با مصرف آن می‌توان از خواص بی‌نظیر تخم شربتی بهره‌مند شد. این ژله را می‌توان به صورت ساده تهیه کرد و یا با استفاده از خاکشیر، بستنی و خامه به صورت چند لایه درست کرد و بر تنوع آن افزود.

طرز تهیه ژله تخم شربتی

مواد لازم
تخم شربتی 1 قاشق غذاخوری
آب سرد 1 لیوان
ژله با رنگ و طعم دلخواه 1 بسته
آب جوش 1 لیوان

دستور تهیه:

  • تخم شربتی را در کاسه کوچکی ریخته و روی آن آب سرد بریزید. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا شن و گل و لای آن ته نشین شود. سپس تخم شربتی را به آرامی از آب جدا کرده و در یک صافی ریز الک مانند بریزید. تخم شربتی را زیر آب سرد بشویید تا کاملا تمیز شود.
  • دانه‌های تخم شربتی را در لیوان ریخته و آب سرد روی آن بریزید تا لیوان از آب پر شود.
  • پودر ژله را در یک لیوان آب جوش بریزید و هم بزنید تا ژله کاملا در آب حل شود.
  • تخم شربتی را همراه با آب آن به ژله اضافه کنید و هم بزنید، سپس مخلوط حاصل را در جام بریزید.
  • جام‌ها را در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود.
  • پس از قرار دادن جام‌ها در یخچال، تخم شربتی ته نشین شده و ژله دولایه می‌شود. 

اگر دوست دارید تخم شربتی در ژله پخش شود:

  • قبل از اینکه مخلوط ژله و تخم شربتی را در ظرف سرو بریزید، در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود.
  • پس از اینکه ژله، نیم بند شد، آن را با قاشق هم بزنید و در قالب بریزید.
  • سپس دوباره در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود.

نکته: در صورت تمایل می‌توانید نیمی از پودر ژله را با تخم شربتی و نیم دیگر را با خاکشیر مخلوط کنید و پس از بسته شدن یک لایه، لایه دیگر را در ظرف سرو بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ژله‌ای دو لایه داشته باشد.

ژله تخم شربتی
دانه‌های تخم شربتی حاوی پروتئین، کربوهیدرات و چربی‌های ضروری برای بدن هستند و مقادیر زیادی فیبر دارند. این دانه‌های ریز و سیاه رنگ، سرشار از آنتی اکسیدان اند و به کنترل دیابت کمک می‌کنند. اگر این تخم‌ها در آب خیسانده شوند در تماس با آب پف کرده و دور آن‌ها پوشش سفید شفافی ایجاد می‌شود.

خیساندن دانه‌های تخم شربتی در آب گرم باعث آزاد شدن آنتی اکسیدان‌ها و آنزیم‌های گوارشی آن می‌شود. این دانه‌ها را معمولا به صورت شربت خنک و در اکثر مواقع همراه با خاکشیر برای رفع عطش و تشنگی می‌نوشند و یا در خوراک‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌دهند. دانه‌های تخم شربتی را همچنین برای تزیین روی شیرینی‌ها و در دسر‌های گوناگون به کار می‌برند.

در این مطلب طرز تهیه ژله تخم شربتی را با هم مرور کردیم که امیدواریم مورد توجه شما قرار گرفته باشد. این ژله را در منزل درست کنید و اگر پیشنهادی در این زمینه دارید از طریق بخش “ارسال نظر” با دیگران به اشتراک بگذارید.

ستاره

قالب وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه
  • فال حافظ
  • لینک دوستان
  • فقط بخند
  • عاشقانه

دنیای فناوری

سینما و تلوزیون