طرز تهیه کباب برگ خانگی و نکاتی برای طبخ آن

مجموعه :آشپزی

کباب‌ ها یکی از اصلی‌ترین و لذیذترین غذا‌های ایرانی هستند، یکی از خوش طعم‌ترین آن‌ها که کباب برگ است که از گوشت راسته تهیه می‌شود. جالب است بدانید که کباب برگ خانگی را به راحتی می‌توانید تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

کباب برگ خانگی


ستاره |
 سرویس آشپزی – 
اگر شما نیز یکی از طرفداران کباب برگ هستید و تصور می‌کنید که برای میل کردن این کباب لذیذ حتما باید به رستوران بروید، اما از طرف دیگر ترجیح می‌دهید به جای رفتن به رستوران، خودتان در منزل دست به کار شوید، نگران نباشید. به راحتی می‌توانید کباب برگ خانگی را در منزل تهیه کنید و از میل کردن آن لذت ببرید. رمز خوشمزه شدن کباب برگ در انتخاب گوشت آن است، بنابراین به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشید.

 

مواد لازم برای تهیه کباب برگ خانگی

به منظور تهیه کباب برگ برای شش نفر، به حدود یک ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر مشاهده می‌کنید، احتیاج دارید.

مواد لازم
گوشت قرمز یک کیلو و نیم
پیاز 3 عدد متوسط
روغن زیتون یک استکان
گوجه فرنگی 6 الی 8 عدد
فلفل و نمک به میزان لازم

نکته: نکته مهم در تهیه یک کباب خوب، گوشت آن است که باید نرم باشد. برای تهیه این کباب باید از گوشت راسته گوساله یا گوسفند استفاده گردد.

طرز تهیه کباب برگ خانگی

  1. بسته به سلیقه خود می‌توانید پهنای کباب را به هر اندازه‌ای در نظر بگیرید. برای اینکار گوشت راسته را روی تخته قرار دهید و  به اندازه پهنای کباب (بسته به سلیقه خودتان) یک قطعه از آن را جدا کنید. برای این منظور می‌توانید پهنای سه الی چهار انگشت را در نظر بگیرید.
  2. به همین ترتیب تمام گوشت را برش بزنید.
  3. سپس گوشت‌ها را ورقه‌ای از ارتفاع برش زده تا ضخامت هر کدام به نیم سانتیمتر برسد.

  4. پیازها را رنده کنید و با روغن زیتون و فلفل مخلوط کنید. گوشت‌ها را در این سس به مدت حداقل یک شب قرار دهید تا ترد شوند.
  5. اکنون گوشت‌ها را به سیخ بکشید و با چاقو کمی روی آن بکوبید.

    سیخ زدن کباب برگ

  6. روی آتش ملایم زغال، آن‌ها را کباب کنید. حتما صبر کنید تا آتش از شعله بیوفتند و سپس کباب‌ها را روی آن قرار دهید.

  7. هنگام کباب شدن گوشت‌ها باید آن‌ها را چندین بار برگردانیم تا تمام کباب به طور یکنواخت بپزد. توجه داشته باشید که کباب باید پخته شود و در عین حال خشک نباشد. هنگامی که کباب‌ها آماده شد، مقداری نمک روی آن بپاشید.

  8. گوجه‌ها را از وسط به دو قسمت مساوی برش بزنید. سپس آن‌ها را نیز به سیخ زده و کباب کنید.

کباب برگ خانگی آماده شده است و باید آن را سرو کنید. برای این منظور کباب‌ها را در یک ظرف مناسبی مانند دیس بکشید و مقدار کمی کره روی آن بزنید. اطراف دیس را نیز با جعفری، ترشی کلم قرمز و پیاز خلال شده تزیین کنید. گوجه‌ها را نیز در کنار کباب‌ها یا در ظرف دیگری همراه با کباب برگ سرو نمایید. اغلب کباب برگ را با برنج سرو می‌کنند، اما با نان نیز می‌توان آن را سرو کرد.

 

کباب برگ خانگی

چند نکته:

  • در صورت تمایل می‌توانید روغن زیتون را از سس این کباب حدف کنید.

  • هچگاه در سس کباب نمک نریزید، زیرا باعث سفت شدن گوشت می‌شود. نمک را زمانی که کباب روی زغال پخته شد باید اضافه کنید.
  • هنگامی که آتش را درست کردید، صبر کنید که از شعله بیفتد و فقط گرما داشته باشد. سپس با انبر سطح زغال را در تمام منقل یکنواخت پخش کنید.
  • هنگامی که کباب را به سیخ بزنید توجه داشته باشید که تکه‌های پیاز به آن نچسبیده باشد، زیرا در این صورت پیاز‌ها روی منقل می‌سوزند و به کباب می‌چسبند، در نهایت طعم کباب تلخ خواهد شد.

به همین راحتی می‌توانید کباب برگ خانگی را تهیه کنید. گوشت قرمز منبعی سرشار از پروتئین و آهن است که هر دو عنصر برای حفظ سلامت بدن ضرورت دارند. از طرف دیگر با حذف روغن زیتون، این غذا دارای چربی چندانی نیست و دغدغه‌ای نیز از بابت چرب بودن غذا نخواهید داشت.

ستاره

قالب وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه
  • فال حافظ
  • لینک دوستان
  • فقط بخند
  • عاشقانه

دنیای فناوری

سینما و تلوزیون